За Seraqua

Seraqua е основана во 1998 година. Фабриката е распространета на површина од 40000 м2 од кои 26.500 м2 отворена површина и 13.500 м2 покриена површина. Со годишно производство од 250.000 парчиња. Seraqua се одржува на највисок ранг во овој секторот благодарение на оригиналниот дизајн и висок квалитет на производите.

Ѕвезда Комерц е генерален увозник и дистрибутер на производите од Seraqua за Република Македонија.


Producti Bathroom Sets Concepts Washbasins Washbasins for furiture
Undercounter washbasins Accessories Single Pieces Complementary Products