Ѕвезда Комерц

Компанијата Ѕвезда Комерц од Неготино е основана 1993год. Нејзината основна дејност е трговија со водоводни материјали (одвод , довод, санитарија, галантерија за бањи и др.)

Застапник

Денес Ѕвезда комерц е генерален застапник за Р. Македонија за повеке од 20 европски произведувачи. Има засновано дистрибутивна мрежа по целата територија на Република Македонија.

Лотус дизајн

Во септември 2008 година во склоп на компанијата Ѕвезда комерц стартуваше новата погонска единица за производство на мебел за бањи под брендот Лотус дизајн. Истакнувајќи се со врвен квалитет како и изборот на различни бои и големини, мебелот за бањи Лотус дизајн многу брзо го освои македонскиот пазар. Моментално Ѕвезда комерц има 50 вработени.