Valvulas Arco - Stop

НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ПРУЖИНА (ЖЕНСКО - ЖЕНСКО) НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ (МАШКО - ХОЛЕНДАР) РЕГУЛАТОР НА ПРИТИСОК
НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО ГУМЕН ЗАТВОРАЧ НЕПОВРАТЕН ВЕНТИЛ СО МЕТАЛЕН ЗАТВОРАЧ ВМУКУВАЧКА КОРПА
ШИБЕР ВЕНТИЛ СО ЕЛАСТИЧЕН ЗАТВОРАЧ ШИБЕР ВЕНТИЛ СО МЕТАЛЕН ЗАТВОРАЧ АГОЛЕН ФИЛТЕР
ФИЛТЕР ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК